Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Säkerhetsutbildning Winning Safety

En viktig del i säkerhetsarbetet inom Perstorp industriPark är att höja säkerhetsmedvetandet genom att utbilda samtliga medarbetare och entreprenörer i de lagar och regler som gäller. Men även att uppmuntra till att resonera om varför och hur man bör agera på bästa sätt.

Perstorp Winning Safety är en interaktiv, internetbaserad säkerhetsutbildning som innebär att man kör simulerade scenarier på sin dator, kombinerat med möjligheten att fördjupa sig i olika kemikalier och intern fakta. Dessutom finns många tips på hur man kan agera säkert i praktiken. Utbildningen sporrar användaren till egen reflektion och ger möjlighet att öva i en riskfri simulerad miljö.

Användaren får feedback på sitt sätt att möta situationer, kollegor och de val han/hon gör för att tillgodose en säker arbetsplats. Det gäller att förhindra så många faror som möjligt under en arbetsdag.

Utbildningen är uppbyggd kring ett nav med sju olika säkerhetsområden med olika komplexitet och inriktning. Utbildningen vänder sig till såväl anställda som entreprenörer som är verksamma inom Perstorp industriPark.

Ta mig till utbildningen

Uppdaterad den 5 september 2017, kl 2:17