Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Etablera dig här

Lediga lokaler

Perstorp industriPark är en av Sydsveriges största industriella arbetsplatser. Här har det pågått industriproduktion i över 130 år.

Genom åren har vi lärt oss vad som krävs och vilka förutsättningar som måste finnas för att ett bolag ska kunna bedriva högteknologisk och avancerad tillverkning. Och att flera internationella företag har valt att förlägga sin produktion här hos oss är ett bevis på att vårt koncept fungerar och är uppskattat. Våra anläggningar tillverkar idag polyalkoholer, formalin, katalysatorer, myrsyra, bindemedelssystem, plastdispersioner och många andra kvalificerade industriprodukter.

Nyckeln till parkens framgång är att vi har en omfattande och flexibel infrastruktur av nödvändiga förnödenheter för en industri. Exempel är ånga, el och vatten, vilka är tunga komponenter för all slags produktion.

På Perstorp industriPark är vi också måna om vår natur. Vi har ett miljöengagemang där vi arbetar från ”ax till limpa” – med biobränsle för energiframställning till biologisk rening av det vatten som vi lånar av naturen. En av anledningarna till att vi lägger mycket kraft på att hålla en grön profil är att våra anläggningar har skogsmiljön in på knuten.

Ni har möjlighet att etablera er hos oss i både befintliga lokaler och på råmark enligt eget önskemål. Och genom kraftfulla försörjningar och storskalighet kan ni effektivt använda de gemensamma resurserna. Alla företag i parken är med och delar på de förtjänster som det innebär att vara en del av en storhet. Vi skapar även effektiva synergier av all nödvändig service som behövs vid sidan av själva produktionen.

Tack vare vårt koncept ”Plug-in” kan ny produktion anslutas till befintliga system och ni blir snabbt en del av en stark helhet. Ni kommer också att befinna er bland likasinnade och kunna ta vara på fördelarna det innebär att vi utbyter erfarenheter och har samma syn på exempelvis säkerhet.

En etablering på Perstorp industriPark lönar sig helt enkelt i längden. Ni kan koncentrera er på kärnverksamheten och med varm hand överlåta resterande behov till befintliga funktioner. Så gör de nära 1500 anställda som redan arbetar här i vårt industriella kraftcentrum – tillsammans går vi en ljus framtid till mötes.

För mer information, välkommen att kontakta vår Fastighetschef Johan Örnberg.
E-mail: [email protected]
Telefon: 0435-78 81 49.

Uppdaterad den 9 augusti 2017, kl 4:24

Information