Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Trafiksituationen v. 51

Det är nu många tunga fordon i rörelse, och i kombination med mörker och tidvis halka är det extra viktigt att alla tar det lugnt och visar hänsyn så att säkerheten upprätthålls.

Räddningsvägen förbi Persgården kommer att stängas för genomfart för att undvika onödiga fordon på Polyolvägen. Fordon som inte ska till Persgården ska endast använda Bruksvägen och Ppvägen för att komma till parkering och in på siten.

Gående från norra parkering rekommenderas att gå ner på gångvägen längs Ppvägen och vidare mot vakten,

Tung trafik kommer fortsatt att använda Polyolgrinden.

Barriärer och avstängningar kommer att anpassas till att passa grävarbeten.

Gående till Persgården från HK hänvisas till att använda Ppvägen och vidare över norra parkeringen. Alla uppmanas att vara extra uppmärksamma och försiktiga vid passage nära arbetsområdet eftersom arbetet kommer att bedrivas med tunga fordon.​

En tillfällig gångväg är öppnad förbi metanolcisternerna.

 Parkering:

Nedre delen av HKs parkering samt Norra parkeringen likt tidigare.

För fordon som har tillstånd att passera in på Industriparken finns det möjlighet att använda parkeringen vid rondellen.

På Polyolområdet berörs inga parkeringsplatser för bilar, men cyklar måste lämnas på den tillfälliga cykelparkeringen innanför Polyolgrinden.

Information