Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Eurest informerar

Vi på restaurang Persgården tar situationen med Corona och smittorisker på stort allvar och har i restaurangen vidtagit olika åtgärder sedan i våras.

Nu står vi inför en ny situation under hösten med en osäkerhet om hur många gäster eller beställningar vi kommer att ha. Vi har till en början en maträtt mindre på menyn men hoppas att detta snart kommer att ändras.

När du kommer till restaurangen ber vi dig följa de markeringar och anvisningar som finns samt visa hänsyn mot andra gäster och tvätta händerna innan ditt besök och/eller använda den handsprit som finns utplacerad. Tänk lite extra på att hålla avstånd i serveringen när du plockar din mat, här är det lätt att glömma bort det. Vänligen respektera att sitta med minst en meters mellanrum mellan era sällskap när ni äter.

Det kan bli trångt vid tex. dryckesstationen, diskinlämningen och kaffemaskinerna, även här får vi be er hålla avstånd mellan sällskapen!

Vi kommer att ha våra gymnasieelever på plats from vecka 33 och de kommer att plocka lunch i serveringen men sitta och äta i ett eget rum för att det ska bli rymligare för övriga gäster i matsalen.

Utöver detta gäller samma som i samhället i övrigt, är du inte frisk så stanna hemma och undvik att besöka oss just då.

Till sist, TACK för att ni kommer och äter hos oss

och tack för att ni hjälper oss att:
HÅLLA AVSTÅND,
HÅLLA HUMÖRET UPPE OCH
HÅLLA OSS FRISKA!

Information